Camping Läckö Slott

Din egen lilla glänta med med slottsvy.

Låter kanske som en mäklarannons, men det stämmer faktiskt. Vi besökte Läckö camping innan vi köpte vår husbil men det var en sån trevlig plats att den ändå får vara med här på husbilssidan. Läckö camping är en liten skogscamping precis vid sidan av slottet och varje besökare får sin egen lilla skogsglänta att parkera sin bil eller slå upp sitt tält i.

Campingen rymmer ungefär 25 bilar men gläntorna är ganska små så det var mestadels mindre husbilar och camper vans där. Har du ett jättestort åbäke så kan det vara bra att ringa först och kolla med dem att din bil verkligen får plats. Platserna är bokningsbara på campingens webbplats vilket är mycket smidigt.

På campingen finns två servicehus, ett mindre med bara toaletter och ett lite större med dusch och kök. Vidare finns både latrin- och gråvattentömning. Allt var fräscht och i gott skick, trots att campingen var lite blöt efter det ruskiga ovädret som passerat dagarna innan.

I området finns förutom Läckö slott även Naturum med en utmärkt restaurang, Hvita Hjorten. Vill du ha mer tips på vad du kan göra här, läs vidare på våra inlägg om Kållandsö och Läckö.

Vår upplevelse
8/10
sv_SESwedish