Ställplats Hults Sommarhem

En lite enklare ställplats med vackert läge.

Strax söder om Kristinehamn ligger Equmeniakyrkans sommarhem. Det var förr i tiden hamnkaptenens bostad men tjänar idag som ställplats och kapell. Läget är vackert då ställplatsen ligger på en udde med vatten på två sidor. Det finns 13 platser men ber man snällt så kan man även få nyttja deras “nödplatser” som inte är uppmärkta. Det praktiska sköts på plats av “ställplatsansvarig” och går inte att boka i förväg.

Förr fanns även även ett litet café här men det var tyvärr stängt när vi besökte dem. Enligt deras hemsida är det öppet dagligen under sommartid. Vi lyckades dock inte hitta någon information om öppettider.

Man kan nyttja även toalett, dusch och diskrum mot en extra kostnad. De var alla välstädade men något slitna och det kanske mest anmärkningsvärda var att det bara fanns en av varje för drygt 13 ställplatser. Det fanns heller ingen möjlighet att tömma gråvatten och latrin. Så, med andra ord utmärkt läge men lite enklare faciliteter.

Vår upplevelse
7/10
sv_SESwedish