Ställplats Furuseth Gård i Gjøvik

Vacker ställplats vid sjön Mjøsa.

Strax söder om Gjøvik hittade vi ställplatsen vid Furuseth gård. Det är en riktigt läskig grusväg ner till gården och den vackra ställplatsen vid sjön Mjøsa. Som tur är så är vägen inte särskilt trafikerad, utan delas bara av ett par hus så risken för möte är nog rätt liten. Ställplatsen har fjorton platser varav ungefär hälften med el vilket gör att det är en mycket lugn och naturskön plats. Perfekt för att duka upp en flaska bubbel vid strandkanten och njuta av solnedgången.

Det är en enkel plats utan särskilt mycket faciliteter, det finns en toa och det finns färskvatten att fylla på. Tyvärr har de ingen dusch, men vad gör det när det bara är att hoppa i sjön.

En riktigt bra sak är att det går att boka och betala på deras webb.

Vår upplevelse
9/10
sv_SESwedish