Om oss

Vi är två livsnjutare som gillar att sätta lite guldkant på tillvaron. Det behöver inte alltid vara så stora upplevelser utan kan vara något så enkelt som en riktigt god kopp kaffe under skogspromenaden.

Vi som skriver heter Eva och Henrik, bor i Karlstad och jobbar till vardags som jurist respektive molnarkitekt. På vår lediga tid gillar vi att hitta på saker som får oss att må lite extra bra.

Vad får oss då att må lite extra bra och vad kommer vi att dela med oss av här?

Ni kommer inte hitta några inlägg från de hippaste platserna eller från det som är trendigast just nu. Däremot kan det komma ett inlägg från en vacker vingård eller en tältplats vid en sjö.

Vi betygsätter alla våra upplevelser. Våra betyg baseras dock mycket på känslan vid det tillfället och på upplevelsen i stort. Det är alltså en helt subjektiv bedömning. Fint väder kan höja betyget medan en lång toakö kan sänka betyget. Tolka därför våra omdömen precis som du vill.

Vi älskar fika, god mat och bubbel, men det är troligare vi dricker bubblet vid fyra på eftermiddagen än vid fyra på natten. Då ligger vi istället och sover, snart redo att ta oss an nästa dags upplevelser.

rendahls i gräset
Vår första resa
sv_SESwedish