Planerade upplevelser

Man behöver inte åka långt för att uppleva nya saker. Det finns mängder med trevliga resmål och upplevelser både på hemorten och i resten av Sverige. Man får väl dock säga att efter de senaste årens restriktioner så finns det ett uppdämt behov av att återigen uppleva saker utomlands.

Listan över platser vi vill besöka växer sig bara längre och längre. Det här är vad vi var planerat just nu. Kom gärna med tips och idéer vad vi kan hitta på i kommentarsfältet nedan.

Resväska

Bolzano i Dolomiterna. Det här var en av de första platserna som kom upp “på listan” men av olika anledningar har vi skjutit på den. Nu blir det äntligen av och med Bolzano som base camp. Tysk ordning och italiensk mat samt vyer som tar andan ur en. Kan det vara något för Rendahls?

Husbil till Norge. När vi planerade den här resan tänkte vi hyra husbil men sen dess har vi nu vår egen. Den här gången styr kosan mot Norge utan någon direkt plan. Tanken är Lillehammer, Trondheim, Kristiansund, Ålesund, Geiranger och Bergen men det hinner nog ändras många gånger under resan.Vi hoppas på en minst lika trevlig upplevelse som vår gastronomiska roadtrip.

San Sebastián. Staden som bl.a. har världsrekord i antal Michelin-stjärnor. Lägg till det pintxos och cava så har du en given destination för Rendahls.

Hus vid Como-sjön. Det här var egentligen tänkt att bli vår drömresa under 2021 men man kan inte planera för allt. Vi hoppas dock kunna genomföra resan så snart som möjligt. Under en månad blir det vackra vyer och pasta för hela slanten.

2 svar

  1. Såg att man kunde lämna kommentarer här. I Lidköping om man vill gå till ett café från förr är ett besök på Garströms vid torget i Lidköping väl värt ett besök. Klassiska bakverk finns. På vägen ut från staden och på vägen mot Läckö slott finns en gårdsbutik med restaurang (och boende) Närebo som också är ett trevligt stopp. Vill man ha naturupplevelser är en vandring ut ut på Hindens rev en trevlig dagstur i vart fall sen vår och sommar!

    1. Åh tack för tips Frida, du har hajar vad vi gillar! Vi har ganska mycket luft i vår resplan så vi vill gärna se oss om på vägen. En vandringstur och ett fikastopp blir ju därför perfekt.

Lämna ett svar

sv_SESwedish